Έρχεται το 2ο B&W Athens Photography Φεστιβάλ
Η Blank Wall Gallery, διοργανώνει το 2ο B&W Athens Photography με συνδιοργανωτή το Δήμο Αθηναίων που παραχώρησε στο Σεράφειο τους χώρους για την πραγματοποίηση του Φεστιβάλ.
Η υποβολή των φωτογραφιών ολοκληρώθηκε με μεγάλη παγκόσμια συμμετοχή. Ο αριθμός των υποβολών φέτος ήταν κατά πολύ μεγαλύτερος από αυτόν της προηγούμενης χρονιάς, γεγονός που δείχνει ότι ήδη από την πρώτη χρονιά που έγινε το Φεστιβάλ ασπρόμαυρης φωτογραφίας κατάφερε να καθιερωθεί στη συνείδηση των φωτογράφων διεθνώς ως μία αξιόλογη προσπάθεια πάνω σε αυτό το είδος φωτογραφίας. Επίσης, προέκυψε η δυνατότητα επιλογής φωτογραφιών μέσα από μία μεγάλη γκάμα τόσο ψηφιακών αλλά και αναλογικών έχοντας πάντα ως στόχο την ανάδειξη της ασπρόμαυρης φωτογραφίας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Τις ημέρες διεξαγωγής της έκθεσης οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν φωτογραφίες από 431 καλλιτέχνες από 71 χώρες και να συνομιλήσουν με τους δημιουργούς τους, πολλοί από τους οποίους σύμφωνα με τα μηνύματα που λαμβάνουμε θα επισκεφθούν την Αθήνα για να παραβρεθούν σε αυτή τη γιορτή της ασπρόμαυρης φωτογραφίας.
Το Φεστιβάλ φιλοξενείται στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων (Εχελιδών 19 & Πειραιώς 144) από τις 24 Φεβρουαρίου μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου 2024.
Τα εγκαίνια θα γίνουν το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου στις 18:00.
Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου το Φεστιβάλ θα είναι ανοιχτό για τους επισκέπτες από τις 12:00 μέχρι τις 22:00 και τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου από τις 12:00 μέχρι τις 19:00.