2ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Επιδαύρου: Τελετή Απονομής Βραβείων

Το 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Επιδαύρου ολοκληρώθηκε με μια πανέμορφη και ζεστή Τελετή Απονομής των Βραβείων στις 23 Σεπτεμβρίου 2023, παρουσία προσκεκλημένων, σκηνοθετών, παραγωγών, σεναριογράφων, ηθοποιών, καλλιτεχνών, δημοσιογράφων, φίλων του σινεμά και της τέχνης και τοπικών παραγόντων.

Με βάση το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Επιδαύρου στο Λυγουριό Αργολίδας, στην περιοχή του οποίου βρίσκεται το γνωστό αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου, το φεστιβάλ υποδέχτηκε κοινό και δημιουργούς για τη τελετή απονομής των Βραβείων του φεστιβάλ το οποίο έχει δεχθεί εξαιρετικές συμμετοχές στο διαγωνιστικό του, τόσο για τις ταινίες, όσο και για τα σενάρια.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Επιδαύρου κατόρθωσε να επιτεύξει το στόχο του, που ήταν να γίνει ένα διεθνές σημείο συνάντησης για τον κινηματογράφο από όλο τον κόσμο και να συνδέσει το αρχαίο Ελληνικό δράμα με τον κινηματογράφο και τις άλλες τέχνες.

Εμπνευστής και δημιουργός του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Επιδαύρου είναι ο σκηνοθέτης, εικαστικός και συγγραφέας Χρήστος Προσύλης.

Ιστοσελίδα με σχετικές πληροφορίες για το φεστιβάλ: www.epidaurusfilmfestival.com

Τα βραβεία του 2ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Επιδαύρου 2023 θα τα βρείτε στο παρακάτω σύνδεσμο: www.epidaurusfilmfestival.com/awards.htm

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό, θα βρείτε στη σελίδα του φεστιβάλ στο facebook: www.facebook.com/epidaurusfilmfestival

 

 

 

 

 

Μοιράσου το άρθρο!