Φεστιβάλ Piano City Athens 2024

Την Κυριακή 19 Μαΐου, στο πλαίσιο του φεστιβάλ Piano City Athens 2024, το Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή θα δώσει την ευκαιρία σε επτά νέους μουσικούς να αναδείξουν το ταλέντο τους αντλώντας έμνευση από έργα της Συλλογής του Ιδρύματος που σχετίζονται με το νερό, σε επτά ξεχωριστά ρεσιτάλ που έχουν την καλλιτεχνική επιμέλεια της Ειρήνης Αναστασίου. 

 

Η αρμονία των κυμάτων, Piano City Athens 2024 
Κυριακή 19 Μαΐου 2024 | 10:00 – 18:00 
Αμφιθέατρο Ιδρύματος Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή  
Η είσοδος στις συναυλίες είναι ελεύθερη, με απαραίτητη βέβαια την ηλεκτρονική προκράτηση.  
Κάντε κράτηση πατώντας εδώ

 

Στο φετινό Piano City Athens, κοινός παρονομαστής ανάμεσα στην μουσική και την ζωγραφική είναι το νερό. Επτά νέοι, ανερχόμενοι πιανίστες παρουσιάζουν τις ερμηνευτικές τους ικανότητες και αποτυπώνουν στοιχεία από επιλεγμένα έργα της συλλογής του ιδρύματος σε εκφραστικές και υποβλητικές μουσικές εκτελέσεις που μεταφέρουν την αίσθηση της αφήγησης και των εικόνων.  

 

Στόχος του Piano City Athens είναι να φέρει κοντά τους ανθρώπους μέσω του πιάνου. Μετά την επιτυχία που γνώρισε το φεστιβάλ τον Μάιο του 2023, επανέρχεται για δεύτερη φορά από τις 16 εως τις 20 Μαΐου, όπου η πόλη μετατρέπεται σε μια τεράστια συναυλιακή αίθουσα αφιερωμένη στο πιάνο, με πολλά διαφορετικά κοντσέρτα που θα πραγματοποιούνται τόσο σε δημόσιους όσο και σε ιδιωτικούς χώρους.  

 

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα του φεστιβάλ στο: pianocityathens.gr

 

 

Μοιράσου το άρθρο!