Η Αμυμώνη «έτρεξε» στον 40ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας!

Η Αμυμώνη, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Προβλήματα Όρασης και Πρόσθετες Αναπηρίες, «έτρεξε» για πρώτη φορά στον επετειακό 40ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, με μήνυμα #EmbRACE_Our_Heroes.

Μαζί μας έτρεξαν 120 δρομείς , στους αγώνες δρόμου 5 & 10 χλμ, καθώς και στην κλασική διαδρομή 42χλμ, στις 11-12 Νοεμβρίου 2023, στηρίζοντας το πρόγραμμα της Πρώιμης Παρέμβασης της Αμυμώνης για παιδιά 0-6 ετών.

Ευχαριστούμε όλους όσοι συμμετείχαν μαζί μας στη μεγάλη γιορτή του 40ου επετειακού Μαραθωνίου της Αθήνας, τρέχοντας για τους μικρούς ήρωες της Αμυμώνης!

Η Πρώιμη Παρέμβαση αποτελεί το πρώτο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά με προβλήματα όρασης στην Ελλάδα, το οποίο παρέχεται στο φυσικό περιβάλλον του παιδιού και της οικογένειας, στο σπίτι τους. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε βρέφη και παιδιά 0-6 ετών με τύφλωση, χαμηλή όραση ή κάποιο διαγνωσμένο πρόβλημα οπτικής αντίληψης, με σκοπό να συμβάλλει στην ενίσχυση των ερεθισμάτων του παιδιού και στη συναισθηματική σύνδεση με τους γονείς, ώστε να αναπτύξει στο μέγιστο δυνατό βαθμό τις ικανότητές του.

 

Μοιράσου το άρθρο!