“Αν σας τα τραγουδήσουμε;” και “Έχω δικαίωμα; Έχω δικαίωμα!” στα Φιλιατρά!

Στο διήμερο 16-17/9  η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας – το Παράτημα Τριφυλλίας θα φιλοξενήσει μία σειρά από εκδηλώσεις που αφορούν τα Δικαιώματα του Παιδιού!

Το Σάββατο 16/9 ο Αντώνης Παπαθεοδούλου θα υλοποιήσει ένα εργαστήριο για παιδιά με τίτλο “Ένα σχολείο για όλους” ενώ η Μυρτώ Δεληβοριά ένα εργαστήριο με τίτλο “Ένα σπίτι για όλους“. Με την ολοκλήρωση των εργαστηρίων οι μουσικοί Ανδριάνα Μπάμπαλη, Γιώργης Χριστοδούλου, Δημήτρης Μπασλάμ, Λαμπρινή Καρακώστα θα παρουσιάσουν τραγούδια από τον δίσκο “Αν σας τα τραγουδήσουμε; Τα δικαιώματά μας γίνονται τραγούδι!”. ‘Ωρες εκδήλωσης 17:00-20:00.


Την Κυριακή 17/9 θα παρουσιάσουμε το “Έχω Δικαίωμα; Έχω Δικαίωμα!’, το βιβλίο του Δικτύου και των εκδόσεων Μικρή Σελήνη για τα δικαιώματα όλων των παιδιών! Θα ακολουθήσει ένα εικαστικό εργαστήριο όπου μικροί και μεγάλοι θα συνεργαστούν για να δημιουργήσουν την πόλη των Δικαιωμάτων. Το εργαστήριο θα συντονίσει η Κούλα Πανάγου. Ώρες εκδήλωσης: 11:00-12:30.

Στη συνέχεια η Ζωή Κοσκινίδου και η Κούλα Πανάγου θα υλοποιήσουν ένα εργαστήριο για εκπαιδευτικούς και γονείς με θέμα “Φιλαναγνωσία και Ανθρώπινα Δικαιώματα”. Ώρες εκδήλωσης: 12:00-15:00.

Ανυπομονούμε!

Μοιράσου το άρθρο!