«Άκου να δεις… σινεμά με κάθε τρόπο!» στο Δεύτερο Πρόγραμμα και στο Kosmos

Τα μουσικά ραδιόφωνα της ΕΡΤ στηρίζουν το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Κερδίστε κωδικούς για να δείτε την ταινία της επιλογής σας από τις εκπομπές του Δεύτερου και του Kosmos

Μπορεί και το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης να υποχρεώνεται σε online διεξαγωγή λόγω της πανδημίας, όμως η τεχνολογία δίνει πλέον σε όλους μας τη δυνατότητα να βρεθούμε «εκεί» και να παρακολουθήσουμε 177 ταινίες από όλο τον κόσμο, ανατρεπτικούς δημιουργούς και συναρπαστικά αφιερώματα.

Το Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7 και το Kosmos 93,6 παρουσιάζουν καθημερινά τα τελευταία νέα του Φεστιβάλ στις εκπομπές τους 12:00-14:00, από την Πέμπτη 5 έως την Κυριακή 15 Νοεμβρίου.

Ο Κωνσταντίνος Παντζόγλου για το Κosmos και ο Μιχάλης Γελασάκης για το Δεύτερο σάς «πάνε Φεστιβάλ με κάθε τρόπο». Από τις εκπομπές τους προσφέρουν κωδικούς στους ακροατές του Kosmos και του Δεύτερου, για να δουν την ταινία ή τις ταινίες της επιλογής τους δωρεάν, μέσα από διαγωνισμούς, κουίζ και on line σινεφίλ περιπέτειες.

Και φυσικά παρουσιάζουν τα νέα της ημέρας, τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες του Διεθνούς Διαγωνιστικού, σας συστήνουν τις 15 ελληνικές ταινίες πρώτης προβολής και συνομιλούν με ενδιαφέροντες ανθρώπους.

Συντονιστείτε με το Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7 και το Κόσμος 93,6.

Άκου να δεις… σινεμά με κάθε τρόπο!

Μοιράσου το άρθρο!