Δεύτερο Πρόγραμμα – «Λάχανα και Χάχανα με τον κύριο Τάσο» 11.05.2020

«Live… από το σπίτι τους»

«Λάχανα και Χάχανα με τον κύριο Τάσο»

Ο Τάσος Ιωαννίδης στο Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7 

Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 11 Μαΐου 2020, ώρα 21:00

Η πέμπτη συναυλία «Live…από το σπίτι τους» είναι αφιερωμένη στις μικρές ακροάτριες και στους μικρούς ακροατές του Δεύτερου Προγράμματος, αλλά και σε όσους νιώθουν ακόμα πιτσιρίκια!

Τη Δευτέρα 11 Μαΐου 2020 στις 9 το βράδυ, ο Τάσος Ιωαννίδης, ο «κύριος Τάσος» όπως τον αποκαλούν όλα τα παιδιά που τραγουδούν τα τραγούδια του, δημιουργός των τραγουδιών «Λάχανα και Χάχανα», των ομώνυμων παιδικών μιούζικαλ, καθώς και της σειράς των μουσικών παραμυθιών «Τα Παραμύθια του Μπαμπά», ταξιδεύει τα παιδιά στα μονοπάτια της μάθησης και της ψυχαγωγίας μέσα από τη μουσική και τα τραγούδια του.

Ο κύριος Τάσος με την κιθάρα του, παίζει, τραγουδάει, αφηγείται, δια-δρα και συνομιλεί με τα παιδιά με έναν μοναδικό τρόπο, για διάφορα θέματα σχετικά με… τον κόσμο γύρω τους και τον κόσμο μέσα τους.

Θα ακούσετε τα τραγούδια που αγαπάτε απλά με μια κιθάρα και μια φωνή, έτσι όπως τα έγραψε ο κύριος Τάσος, μέσα από ένα μουσικό ταξίδι που θα περιλαμβάνει τραγούδια από τα δέκα άλμπουμ που έχουν κυκλοφορήσει, αλλά και καινούργια τραγούδια που θα ακουστούν για πρώτη φορά στην εκπομπή.

Μία βραδιά αφιερωμένη στους μικρούς φίλους του Δεύτερου!

Τον συντονισμό της δράσης «Live…από το σπίτι τους» ανέλαβε ο διευθυντής του Δεύτερου Προγράμματος Πάνος Χρυσοστόμου, ενώ οι παραγωγοί Δήμητρα Κόχιλα και Έλενα Διάκου, εκ περιτροπής, θα βρίσκονται στο studio του Δεύτερου κατά τη διάρκεια των συναυλιών συντονίζοντας τις μεταδόσεις. Όλα αυτά δεν θα ήταν εφικτά χωρίς την πολύτιμη συμβολή των τεχνικών εξωτερικών μεταδόσεων της ΕΡΑ με επικεφαλής τον Μάκη Γίγα, ο οποίος ανέλαβε την «επικίνδυνη αποστολή» της εξωτερικής μετάδοσης και ηχογράφησης.

Η συναυλία θα αναμεταδοθεί από το Πρώτο Πρόγραμμα, την Φωνή Της Ελλάδας και τους δεκαεννέα Περιφερειακούς σταθμούς της ΕΡΤ, σε παράλληλη μετάδοση και από το web του Δεύτερου https://webradio.ert.gr/deftero/

Μείνετε συντονισμένοι στο Δεύτερο Πρόγραμμα
γιατί τα καλύτερα ξεκινούν από το σπίτι!

Info

«Live…από το σπίτι τους»

Δευτέρα 11 Μαΐου 2020, 21:00

«Λάχανα και Χάχανα με τον κύριο Τάσο»

Ο Τάσος Ιωαννίδης στο Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7

#defteroprogramma

Μοιράσου το άρθρο!