Δεύτερο Πρόγραμμα – Στάθης Δρογώσης & Μανώλης Φάμελλος «Live… από το σπίτι τους» 29.04.2020

«Live… από το σπίτι τους» στο Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7

«Στάθης Δρογώσης & Μανώλης Φάμελλος, μία κιθάρα και ένα πιάνο»
Ημερομηνία μετάδοσης: Τετάρτη 29 Απριλίου 2020, ώρα 21:00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η δεύτερη συναυλία «Live… από το σπίτι τους» φέρνει τον Στάθη Δρογώση και τον Μανώλη Φάμελλο στο Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7, την Τετάρτη 29 Απριλίου 2020 στις 21:00, για ένα ωριαίο unplugged με απόσταση ασφαλείας αλλά πολλή ψυχή! Οι δύο τραγουδοποιοί ετοίμασαν και θα παρουσιάσουν αποκλειστικά για τους ακροατές του Δεύτερου ένα πρόγραμμα για να δώσουν και να πάρουν κουράγιο.

Τραγούδια για παρέες ή για μοναξιές, καραντίνες και άσκοπες μετακινήσεις. Μελωδίες που αγαπήσαμε «τρυπώνουν» μέσα από τα ραδιόφωνα, σπάζοντας τη σιωπή της πόλης και φτιάχνουν μικρές και μεγάλες εξ’ αποστάσεως παρέες, όπως πάντα κάνει με μοναδικό τρόπο το Ραδιόφωνο.

Τον συντονισμό της δράσης ανέλαβε ο Διευθυντής του Δεύτερου Προγράμματος Πάνος Χρυσοστόμου, ενώ οι παραγωγοί του Δεύτερου Δήμητρα Κόχιλα και Έλενα Διάκου, εκ περιτροπής, θα βρίσκονται στο studio του Δεύτερου κατά τη διάρκεια των συναυλιών, συντονίζοντας τις μεταδόσεις. Όλα αυτά δεν θα ήταν εφικτά χωρίς την πολύτιμη συμβολή των τεχνικών εξωτερικών μεταδόσεων της ΕΡΑ με επικεφαλής τον Μάκη Γίγα, ο οποίος ανέλαβε την «επικίνδυνη αποστολή» της εξωτερικής μετάδοσης και ηχογράφησης.

Οι συναυλίες θα αναμεταδίδονται από το Πρώτο Πρόγραμμα, τη Φωνή της Ελλάδας και τους δεκαεννέα Περιφερειακούς Σταθμούς της ΕΡΤ, σε παράλληλη μετάδοση και από το web του Δεύτερου (https://webradio.ert.gr/deftero/)

Μείνετε συντονισμένοι στο Δεύτερο Πρόγραμμα γιατί τα καλύτερα ξεκινούν από το σπίτι!

Info

«Live… από το σπίτι τους»

Τετάρτη 29 Απριλίου 2020, ώρα 21:00

«Στάθης Δρογώσης & Μανώλης Φάμελλος, μία κιθάρα και ένα πιάνο»

Οργάνωση παραγωγής: Πάνος Χρυσοστόμου

Συντονισμός παρουσίασης: Έλενα Διάκου

Ηχοληψία: Μάκης Γίγας

Μοιράσου το άρθρο!