ΕΡΤ: Ένα ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο παιχνίδι προσφοράς

Ένα ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο επεισόδιο του «Δες και βρες» στην ΕΡΤ με προσφορά προς το φιλανθρωπικό σωματείο "Αμυμώνη"

Ο Νίκος Κουρής παρουσιάζει στην ΕΡΤ1 ανήμερα Χριστούγεννα στις 12:50 ένα ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο «Δες και βρες» με εκλεκτούς καλεσμένους και πολλές εκπλήξεις.
Η Ναταλία Δραγούμη, η Νάντια Κοντογεώργη, ο Δημήτρης Σταρόβας και ο Γιώργος Λέντζας αναμετριούνται σε ένα εορταστικό παιχνίδι χωρίς νικητές και χαμένους, αφού το ποσό των 6.000 ευρώ θα δοθεί στο φιλανθρωπικό σωματείο «Αμυμώνη», τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ατόμων με προβλήματα όρασης και πρόσθετες αναπηρίες.

ΔΕΣ ΚΑΙ ΒΡΕΣ_03
ΔΕΣ ΚΑΙ ΒΡΕΣ_04

Το πρόγραμμα της Αμυμώνης το οποίο πρόκειται να ενισχυθεί μέσα από αυτήν την πρωτοβουλία, είναι η Πρώιμη Παρέμβαση, για παιδιά με προβλήματα όρασης.
Η Πρώιμη Παρέμβαση της Αμυμώνης λειτουργεί από το 2004 και απευθύνεται σε παιδιά από 0 έως 6 ετών με προβλήματα όρασης και/ή χωρίς πρόσθετες αναπηρίες. Υλοποιείται με παρέμβαση κατ΄ οίκον σε εβδομαδιαία βάση και περιλαμβάνει εκπαιδευτικές δραστηριότητες με το παιδί υπό μορφή παιχνιδιού και συμβουλευτική των γονέων. Κάθε χρόνο, 40-50 παιδιά με προβλήματα όρασης σε Αττική και Επαρχία και περισσότερα από 200 άτομα στο άμεσο περιβάλλον τους, όπως οικογένεια, φροντιστές και θεραπευτές, λαμβάνουν τις υπηρεσίες της Πρώιμης Παρέμβασης.


Μάθετε περισσότερα για την Αμυμώνη και το έργο της εδώ.

Μοιράσου το άρθρο!