Η Wise Greece στην εκπομπή «Προσφέρω» του Πρώτου Προγράμματος 16.01.2021

Η εκπομπή του Πρώτου Προγράμματος, «Προσφέρω», που μεταδίδεται κάθε Σάββατο στις 15:00 και αναμεταδίδεται από τη Φωνή της Ελλάδας για τους Έλληνες σε όλο τον κόσμο, δίνει βήμα σε εθελοντικές πρωτοβουλίες και φορείς που με τη δράση τους προσφέρουν στην κοινωνία αλλά και στη χώρα συνολικά.

Η θεματολογία της εκπομπής καλύπτει όλους τους τομείς δράσης κοινωνικής προσφοράς, όπως η υγεία, η εκπαίδευση, ο πολιτισμός και το περιβάλλον.

Επιδίωξη της εκπομπής είναι να ενημερώνει και να ευαισθητοποιεί το κοινό για θέματα κοινωνικής προσφοράς και να το φέρνει σε επαφή με τη φιλοσοφία και την κουλτούρα του εθελοντισμού.

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021, στις 15:00
Η Wise Greece στην εκπομπή «Προσφέρω»

Η Μελίνα Ταπραντζή, πρόεδρος και ιδρύτρια της Wise Greece, είναι προσκεκλημένη της Αθηνάς Γιόγιακα στην εκπομπή «Προσφέρω», που μεταδίδεται το Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021 στις 15:00 από το Πρώτο Πρόγραμμα και τη Φωνή της Ελλάδας.

Η Μελίνα Ταπραντζή παρουσιάζει την πολυβραβευμένη μη κερδοσκοπική κίνηση στο χώρο της κοινωνικής επιχειρηματικότητας Wise Greece, που ιδρύθηκε από την ίδια το 2013 και έχει διπλό σκοπό: αφενός προωθεί σε παγκόσμιο επίπεδο τα οφέλη της ελληνικής διατροφής και τα εξαιρετικά προϊόντα των μικρών Ελλήνων παραγωγών και αφετέρου μέσα από τις πωλήσεις τους συγκεντρώνει κέρδη, τα οποία μετατρέπει άμεσα σε τρόφιμα πρώτης ανάγκης, για να τα διαθέσει σε παιδιά, άστεγους και ηλικιωμένους που βρίσκονται στα όρια της φτώχειας.

Η Μελίνα Ταπραντζή εξηγεί πώς υλοποιείται το έργο της Wise Greece και μιλά για τους παραγωγούς και τα προϊόντα που έχουν ενταχθεί στην οικογένεια της Wise. Ακόμη, αναφέρεται στις δυσκολίες με τις οποίες ήρθε αντιμέτωπη ως γυναίκα επιχειρηματίας και το άκρως τιμητικό βραβείο SDGs and her που έλαβε το 2020 από την Παγκόσμια Τράπεζα και τα Ηνωμένα Έθνη. Επίσης, συζητά, για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που σχεδιάζει για το 2021.

Επιμέλεια-παρουσίαση εκπομπής: Αθηνά Γιόγιακα.

Info

Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021, ώρα 15:00

Εκπομπή: «Προσφέρω»

Wise Greece – Μελίνα Ταπραντζή: Πρόεδρος και ιδρύτρια της Wise Greece

Live Streaming: webradio.ert.gr/proto

webradio.ert.gr/i-foni-tis-elladas/

Facebook: www.facebook.com/protoprogramma.ert

www.facebook.com/voiceofgreece.ert

Μοιράσου το άρθρο!