Με συνοδηγό το Πρώτο Πρόγραμμα

Το Πρώτο Πρόγραμμα καινοτομεί.  Με τη συνεργασία και την επιστημονική υποστήριξη του  Εργαστηρίου Συγκοινωνιακής Τεχνικής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου θα ενημερώνει καθημερινά τους ακροατές του για την κίνηση στους δρόμους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Εξιδεικευμένοι  συγκοινωνιολόγοι – μηχανικοί, οι οποίοι δραστηριοποιούνται (ως ερευνητές και μελετητές) σε ευρύ φάσμα της κυκλοφοριακής τεχνικής και των μεταφορών, ενημερώνουν σε τακτά χρονικά διαστήματα (αλλά και εκτάκτως, οπότε χρειαστεί) για όσα συμβαίνουν στους δρόμους.

Παράλληλα, με τη βοήθεια των επιστημόνων του ΕΜΠ, με συστηματικά ρεπορτάζ και έρευνες, αναδεικνύονται προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εποχούμενοι στην καθημερνή τους «οδύσσεια».

Σκοπός μας  είναι να ανοίξουμε ένα ευρύ φάσμα θεματολογίας, με στόχο τόσο την κατά το δυνατόν καλύτερη ενημέρωση των πολιτών για καθημερινά ζητήματα (όπως την κίνηση στους δρόμους), όσο και την προβολή απόψεων ως προς συγκεκριμένα θέματα μεταφορών που επηρεάζουν άμεσα το ευρύ κοινό και την καθημερινότητά του (όπως νέα έργα, επιπλέον συνδέσεις για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, νέα μέσα μεταφοράς κ.ά.).

Φιλοδοξία  του Πρώτου Προγράμματος είναι να αναδειχθεί σε έναν φιλικό και αξιόπιστο «συνοδηγό» των ακροατών.

Καθημερινά από τον Οκτώβριο με το νέο πρόγραμμα του Πρώτου.  

Info

Με συνοδηγό το Πρώτο Πρόγραμμα

Live Streaming: webradio.ert.gr/proto

Facebook: www.facebook.com/protoprogramma.ert

Μοιράσου το άρθρο!