Μικρολαχανικά και άλλα… στην Πρωϊνή Παρέα στο Πρώτο Πρόγραμμα

 

Δεν σας είχαμε αφήσει χωρίς ενημέρωση από αυτή την ιστοσελίδα για το διαγωνισμό στο Τάλιν της Εσθονίας οπότε είναι καιρός να δείτε φωτορεπορτάζ στο άρθρο του ertnews.gr και να ακούσετε στο τελευταίο μισάωρο της εκπομπής του Πρώτου Προγράμματος Πρωινή Παρέα τα νεότερα…

 

Φωτορεπορτάζ: Καρέ – καρέ ο θρίαμβος Ελλήνων μαθητών και φοιτητών στο φεστιβάλ νεανικής επιχειρηματικότητας GEN-E
Πρίν από μια εβδομάδα οι μαθητές και φοιτητές από την Ελλάδα «σήκωσαν ψηλά» τη χώρα σε ευρωπαϊκό επίπεδο, με τις διακρίσεις τους στην πρώτη και τρίτη θέση αντίστοιχα, κερδίζοντας τους αντίστοιχους τίτλους για τις εικονικές επιχειρήσεις – start ups της χρονιάς, στο φεστιβάλ GEN-E που διεξήχθη στο Ταλίν της Εσθονίας.

“Microgreens – Magicgreens” και “Drug n Drop” είναι τα brands των εικονικών επιχειρήσεων της JA Greece, των μαθητών και φοιτητών αντίστοιχα, που έγιναν κατά μια έννοια «σήματα κατατεθέντα» στο Ταλίν της Εσθονίας στις 12-14 Ιουλίου, αφού ξεχώρισαν και διακρίθηκαν στο μεγαλύτερο ευρωπαϊκό φεστιβάλ νεανικής καινοτομίας και επιχειρηματικότητας GEN-E, που συνδιοργάνωσαν οι JA Europe και JA Estonia αντίστοιχα.

 

Εκτός από την κάλυψη που έκανε το ertnews.gr μπορείτε να ακούσετε τα παιδιά να μιλούν με θέρμη και χαρά για τα μικρολαχανικά στη ραδιοφωνική εκπομπή (27/07) εδώ.

 

 

 

Ακόμη στη ραδιοφωνική εκπομπή μπορείτε να ακούσετε τη φοιτήτρια για την οποία μπορείτε να διαβάσετε στο ακόλουθο άρθρο: 

ΑΠΘ: Φοιτήτρια γράφει ιστορία αποφοιτώντας με απόλυτο 10 από το τμήμα Μαθηματικών

 

Το απόλυτο ρεκόρ στην ιστορία της Σχολή Θετικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, σημείωσε μία προπτυχιακή φοιτήτρια.

Στην τελετή ορκωμοσίας του Τμήματος Μαθηματικών, η απόφοιτος Ε. Χατζηδημητρίου έλαβε βαθμό πτυχίου δέκα, το πρώτο 10 της Σχολής σε όλα τα χρόνια λειτουργία της.

 

 

 

 

Αικατερίνη – Σωτηρία Σκούπα με 19440 μόρια φλερτάρει την πρωτιά (video)

Η Αικατερίνη -Σωτηρία Σκούπα από το Διδυμότειχο, ξεκίνησε τον δικό της προσωπικό αγώνα να κατακτήσει μια θέση στις Ιατρικές σχολές της χώρας και φαίνεται πως θα δικαιωθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Επιλογή της ήταν να διαγωνισθεί στις Πανελλήνιες εξετάσεις ως μαθήτρια του ΕΠΑΛ «Ευγένιος Ευγενίδης», να αφιερώσει το 100% των δυνατοτήτων της για το σκοπό αυτό, έχοντας δίπλα της την συμπαράσταση της οικογένειας της και την φροντίδα των καθηγητών που την προετοίμαζαν, σε μια πολύ δύσκολη χρονιά όπως η ίδια χαρακτηρίζει, για όσους είχαν υψηλούς στόχους. Η βαθμολογία την δικαίωσε: Μαθηματικά 19,8  – Ανατομία 19,8  – Υγιεινή 19,2 – Έκθεση 18,6. Σύνολο 19.440 μόρια.

Εδώ όμως δεν σας το παρουσιάζουμε για τους βαθμούς αλλά για τον τρόπο που είχε να χαλαρώνει: ”…στις μέρες που η φόρτιση κατέβαλε τις δυνάμεις της έπαιρνε την δεύτερη μεγάλη αγάπη της το μπουζούκι και παίζοντας το αγαπημένο της τραγούδι «Αθήνα μου» έδιωχνε τα μαύρα σύννεφα που απειλούσαν την διάθεση της”.

 

 

ΟΜΑΔΑ ΕΚΕ

 

Μοιράσου το άρθρο!