Αλυσίδα στήριξης για την Αλβανία – συνέντευξη Αρχιεπισκόπου Αναστασίου

Ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και Πάσης Αλβανίας κ. Αναστάσιος στην έκτακτη εκπομπή της ΕΡΤ1

Ολοκληρώθηκε χτες, 4 Δεκεμβρίου 2019 η έκτακτη εκπομπή της ΕΡΤ1 με τη Μάριον Μιχελιδάκη και τη Ντένια Σαρακίνη για τη στήριξη της ανθρωπιστικής δράσης που οργανώνει η Εκκλησία της Αλβανίας, με στόχο την ανακούφιση των πληγέντων από τον καταστροφικό πρόσφατο σεισμό.

Μήνυμα ανθρωπιάς έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και Πάσης Αλβανίας κ. Αναστάσιος, στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ και τον δημοσιογράφο Μάριο Κωνσταντινίδη, κατά τη διάρκεια έκτακτης εκπομπής της ΕΡΤ1 για τον καταστροφικό σεισμό στην Αλβανία.

Ο προκαθήμενος της Εκκλησίας της Αλβανίας αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία να συγκεντρωθούν χρήματα για την ενίσχυση της ανθρωπιστικής βοήθειας στους πληγέντες.

Δείτε εδώ το απομαγνητοφωνημένο κείμενο και εδώ το βίντεο της συνέντευξης.

Το βίντεο με τη συνέντευξη του Αρχιεπισκόπου Αναστασίου είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα της ΕΡΤ, στη διεύθυνση https://www.ert.gr/featured/ektakti-ekpompi-tis-ert-gia-ti-stirixi-ton-seismopathon-tis-alvanias/

 

Η ΕΡΤ στηρίζει την προσπάθεια της Αρχιεπισκοπής Τιράνων, Δυρραχίου και Πάσης Αλβανίας, με τη λειτουργία ειδικής τηλεφωνικής γραμμής.

Οι τηλεθεατές μπορούν να συνδράμουν σε αυτή την προσπάθεια καλώντας στο 14584 από σταθερό ή κινητό ή στέλνοντας μήνυμα στον ίδιο αριθμό, γράφοντας “Α”.  Η χρέωση είναι 3€ ανά κλήση ή SMS συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

Η γραμμή στήριξης θα παραμείνει ενεργή μέχρι και τα μεσάνυχτα της Κυριακής 8 Δεκεμβρίου 2019.

 

Πηγή: Γραφείο Τύπου ΕΡΤ

Μοιράσου το άρθρο!