Μήνας κωμωδίας ο Σεπτέμβριος στο ERTFLIX, για να σας βοηθήσει να διώξετε πιο εύκολα τη μελαγχολία του φθινοπώρου. Κωμωδίες για όλα τα γούστα, από φάρσα και bromance μέσα στις γκάφες (Dumb And Dumber) μέχρι ρομαντικές (Runaway Bride), εποχής (The Durrels) αλλά και μαύρο χιούμορ σε συνδυασμό με μυστήριο, με τη σφραγίδα υπεροχής «Fargo».

Στο ERTFLIX είναι, πλέον, διαθέσιμο για… χορταστικές ώρες τηλεθέασης το πολύ επιτυχημένο series «Fargo», που στηρίχτηκε στην ομότιτλη ταινία των αδελφών Κοέν, οι οποίοι έχουν στη σειρά τον ρόλο των παραγωγών. Μυστήριο και εγκλήματα, σε μια έντονα σατιρική ατμόσφαιρα στην αμερικανική κοινωνία, με τον Billy Bob Thornton να βρίσκεται στο στοιχείο του.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μαζί με τα 10 επεισόδια του πρώτου κύκλου που είναι όλα διαθέσιμα, μη χάσετε και τις ατέλειωτες ώρες γέλιου που θα σας προσφέρουν οι ταινίες του ERTFLIX στην κατηγορία ΚωμωδίεςDumb and Dumber, Ηome Again, Runaway Bride, Hit and Run, New in Town, Mamas Boy

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Και, φυσικά, θα απολαύσετε τον κλασικό Asterix με «Το μυστικό του μαγικού ζωμού», μια εξαιρετική παραγωγή κινούμενων σχεδίων για μικρούς και (κυρίως) για μεγάλους.

Διαθέσιμα όλα στο ertflix.gr και με το κόκκινο κουμπί στους δέκτες σας για πρόσβαση στη νέα ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ, καθώς και στις δωρεάν εφαρμογές για iOS και Android.

Δείτε το τρέιλερ στη διεύθυνση: https://youtu.be/cxiuhg2IUk