«Τα καλύτερά μας χρόνια» από σήμερα στην ΕΡΤ και με υπότιτλους

Η ΕΡΤ, με χαρά, ανακοινώνει ότι από Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021, και για πρώτη φορά στη δημόσια τηλεόραση, θα υπάρχει πλέον η δυνατότητα παρακολούθησης της δημοφιλούς σειράς «Τα καλύτερά μας χρόνια» και από τους συμπολίτες μας που έχουν πρόβλημα ακοής.

Συγκεκριμένα, στο σημερινό επεισόδιο της αγαπημένης σειράς, που θα μεταδοθεί στις 10 το βράδυ, στις τηλεοπτικές οθόνες της ΕΡΤ1 θα εμφανιστεί, για πρώτη φορά, η χαρακτηριστική ένδειξη των υποτίτλων. Αυτό σημαίνει ότι όποιοι πολίτες το επιθυμούν, θα μπορούν, πατώντας στο τηλεκοντρόλ τους το κουμπί με την αντίστοιχη ένδειξη, να παρακολουθήσουν πλέον τη σειρά και με ελληνικούς υπότιτλους.

Η ίδια ένδειξη θα υπάρχει και στο αυριανό επεισόδιο, ενώ σύντομα ο υποτιτλισμός θα επεκταθεί και στην καθημερινή σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».

Στόχος της ΕΡΤ είναι, μάλιστα, αφού ολοκληρωθεί η τεχνολογική αναβάθμιση της νέας ψηφιακής της πλατφόρμας, η δυνατότητα αυτή να επεκταθεί και στο ERTFLIX, προκειμένου οι πολίτες που έχουν πρόβλημα ακοής να μπορούν να παρακολουθήσουν όλα τα επεισόδια των ελληνικών σειρών της ΕΡΤ στον χρόνο που εκείνοι επιθυμούν.

Μοιράσου το άρθρο!