«Το Χαμόγελο του Παιδιού» γιορτάζει 23 χρόνια δράσης (video)

Ολοήμερο αφιέρωμα πραγματοποίησε η ΕΡΤ, στο πλαίσιο της Κοινωνικής της Υπευθυνότητας, την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου, για την προβολή των δράσεων του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και τα 23 χρόνια δράσης του πανελλαδικά.

Την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου από νωρίς το πρωί έως και αργά τα βράδυ, οι εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων της ΕΡΤ1, φιλοξένησαν ειδικά αφιερώματα με αναφορά σε όλες τις δράσεις του Εθελοντικού οργανισμού. Με ολοήμερο αφιέρωμα συμμετείχε και η Ελληνική Ραδιοφωνία σε όλες τις συχνότητες της.

Η Σταυρούλα Χριστοφιλέα παρουσίασε στην ΕΡΤ1 την ειδική εκπομπή με την οποία κορυφώθηκε το ολοήμερο αφιέρωμα της ΕΡΤ για Το Χαμόγελο του Παιδιού – The Smile of the Child .

Η ΕΡΤ στηρίζει το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ!

Ξεκινήσαμε μουσικά και …αισιόδοξα! Η Σταυρούλα #Χριστοφιλέα εδώ και λίγα λεπτά στην #ΕΡΤ1 παρουσιάζει την ειδική εκπομπή με την οποία κορυφώνεται το ολοήμερο αφιέρωμα της #ΕΡΤ για Το Χαμόγελο του Παιδιού – The Smile of the Child, στο πλαίσιο της Κοινωνικής Υπευθυνότητάς της. Πληροφορίες για όσους θέλουν να προσφέρουν #live τώρα στην #ΕΡΤ1. Καλή βραδιά, καλοδεχούμενες οι προσφορές και …Χρόνια Πολλά στο #ΧαμόγελοΤουΠαιδιού!#smilert #23xroniaxamogelo

Δημοσιεύτηκε από ΕΡΤ Α.Ε. στις Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου 2018

Μοιράσου το άρθρο!