Το «we4all» στην εκπομπή «Προσφέρω» του Πρώτου Προγράμματος 11.07.2020

Ραντεβού στο Πρώτο Πρόγραμμα κάθε Σάββατο στις 15:00, για ένα ενημερωτικό ταξίδι στον όμορφο κόσμο της προσφοράς

Η εκπομπή του Πρώτου Προγράμματος, που μεταδίδεται κάθε Σάββατο στις 15:00, ήρθε για να δώσει βήμα σε εθελοντικές πρωτοβουλίες και φορείς που με τη δράση τους προσφέρουν στην κοινωνία αλλά και στη χώρα συνολικά.

Η θεματολογία της εκπομπής καλύπτει όλους τους τομείς δράσης κοινωνικής προσφοράς, όπως η υγεία, η εκπαίδευση, ο πολιτισμός και το περιβάλλον.

Επιδίωξη της εκπομπής είναι να ενημερώνει και να ευαισθητοποιεί το κοινό για θέματα κοινωνικής προσφοράς και να το φέρνει σε επαφή με τη φιλοσοφία και την κουλτούρα του εθελοντισμού.

Το «we4all» στην εκπομπή «Προσφέρω» του Πρώτου Προγράμματος

Ο συνιδρυτής της περιβαλλοντικής οργάνωσης «we4all» Ιωάννης Ηλιόπουλος, είναι προσκεκλημένος της Αθηνάς Γιόγιακα στην εκπομπή «Προσφέρω», που μεταδίδεται το Σάββατο 11 Ιουλίου 2020 στις 15:00 από το Πρώτο Πρόγραμμα.

Ο Ιωάννης Ηλιόπουλος μιλάει για το πώς η καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι Αττικής τον Ιούλιο του 2018 στάθηκε αφορμή για να ξεκινήσει από την Ελλάδα μια παγκόσμια εκστρατεία αναδάσωσης.

Παρουσιάζει το πώς μερικοί φίλοι ένωσαν τις δυνάμεις τους απέναντι στην καταστροφή της φύσης και της κλιματικής αλλαγής και δημιούργησαν τον περιβαλλοντικό οργανισμό της «we4all». Αναλύει το έργο και τις δράσεις του οργανισμού «we4all» και το πώς μπορούμε όλοι να γίνουμε μέρος της κοινότητας ανθρώπων που θέλουν να βοηθήσουν τον πλανήτη μας, βοηθώντας το περιβάλλον να γιατρέψει τις πληγές του.

Όραμα του περιβαλλοντικού οργανισμού «we4all» είναι η ανθρωπότητα να συνυπάρχει σαν μια μεγάλη οικογένεια σε αρμονία με τη φύση και τις υπόλοιπες μορφές ζωής του πλανήτη.

Επιμέλεια-παρουσίαση εκπομπής: Αθηνά Γιόγιακα

Info

Σάββατο 11 Ιουλίου 2020, ώρα 15:00

Εκπομπή: «Προσφέρω»

«we4all» /Ιωάννης Ηλιόπουλος

Live Streaming: webradio.ert.gr/proto

Facebook: www.facebook.com/protoprogramma.ert

 

Πηγή: Γραφείο Τύπου ΕΡΤ

 

Μοιράσου το άρθρο!