Διήμερο Φιλανθρωπικό Μπαζάρ στην ΕΡΤ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Πασχαλινό Bazaar του Make-a-Wish στην ΕΡΤ !

Οι εργαζόμενοι/ες της ΕΡΤ ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Επιτροπής Κοινωνικής Ευθύνης και του τμήματος ΚΕΕΠ της ΕΡΤ που διοργάνωσαν σε συνεργασία με τον φιλανθρωπικό οργανισμό “Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος” διήμερο Πασχαλινό Μπαζάρ  στην κεντρική είσοδο του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ, ώστε να στηριχθεί το έργο του Οργανισμού.

Την Δευτέρα 15 και την Τρίτη 16 Απριλίου 2019, οι υπάλληλοι της ΕΡΤ αλλά και αρκετοί πολίτες είχαν την ευκαιρία να προμηθευτούν τα πασχαλινά δώρα για τους αγαπημένους τους, σε προσιτές τιμές, και να βοηθήσουν με αυτόν τον τρόπο να εκπληρωθεί μια ευχή ενός παιδιού με πολύ σοβαρή ασθένεια. Οι πασχαλινές κατασκευές είναι χειροποίητες από εθελοντές του Οργανισμού Make a Wish Greece.

Δείτε το θέμα εδώ: https://bit.ly/2Gql1R2

και το ρεπορτάζ εδώ: https://bit.ly/2XgBmxi

Για όσους/ες δεν πρόλαβαν να προσέλθουν στο Πασχαλινό μπαζάρ του Make a Wish στην ΕΡΤ, μπορούν να παραγγείλουν online τα Πασχαλινά τους δώρα από το site του οργανισμού “Make a Wish”.

________________________________________________________________________________________________

Εδώ θα βρείτε παρόμοια πασχαλινά μπαζάρ σε Αθήνα και άλλες πόλεις.

________________________________________________________________________________________________

Εάν είστε κοινωνικός φορέας/ΜΚΟ και θέλετε να συνεργαστείτε με την Επιτροπή Κοινωνικής Ευθύνης και το τμήμα ΚΕΕΠ της ΕΡΤ, στείλτε email με το αίτημα/δράση/πρόταση συνεργασίας σας στο email: csr@ert.gr

 

 

 

Μοιράσου το άρθρο!