ΣυμμΕΡΤέχουμε στη Συλλογή Βιβλίων για καλό σκοπό

Το Κέντρο Επικοινωνίας και Ενημέρωσης Πολιτών της ΕΡΤ (τμήμα ΚΕΕΠ) σε συνεργασία με το Κινητό Πράσινο Σημείο του Δήμου Αγίας Παρασκευής, καλούν τους/τις εργαζόμενους/ες της ΕΡΤ και τους δημότες της Αγίας Παρασκευής

να συνεισφέρουν στη δράση που πραγματοποιείται από την εθελοντική οργάνωση κοινωνικής αλληλεγγύης WinCancer, προσφέροντας βιβλία, τα οποία θα κρατήσουν συντροφιά σε άτομα που νοσηλεύονται σε αντικαρκινικά νοσοκομεία.

 

Η συλλογή βιβλίων θα λάβει χώρα στον Σταθμό Μετρό «Κεραμεικός»  την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019 από τις 9:00 το πρωί έως τις 5:00 το απόγευμα.

Οι εργαζόμενοι/ες της ΕΡΤ μπορούν είτε να πάνε απευθείας τα βιβλία τους στον συγκεκριμένο σταθμό μετρό την ημέρα και ώρες της δράσης, είτε να φέρουν τα βιβλία στο τμήμα ΚΕΕΠ της ΕΡΤ έως την Πέμπτη 12/12/2019 (έως τις 15.00),  είτε να τα παραδώσουν στο Κινητό Πράσινο του Δήμου Αγίας Παρασκευής που επισκέπτεται την κεντρική είσοδο της ΕΡΤ κάθε Πέμπτη ώρες 9.30-11.30. Τα βιβλία θα μεταφερθούν στη συνέχεια στο σημείο συλλογής του WinCancer για το πρόγραμμα ΔιαβάΖΩ #3.

 

Θα βρείτε εδώ το υπόλοιπο εορταστικό πρόγραμμα του ΚΠΣ για να φέρουν βιβλία οι δημότες της Αγίας Παρασκευής.

Περισσότερες πληροφορίες για τη δράση θα βρείτε ΕΔΩ.

Μοιράσου το άρθρο!