Φιλανθρωπικό Χριστουγεννιάτικο Bazaar στην ΕΡΤ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το διήμερο Χριστουγεννιάτικο Bazaar για την υποστήριξη του Κ.Ε.Α./Α.Μ.Ε.Α. στον χώρο υποδοχής της κεντρικής εισόδου της ΕΡΤ.

Την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου και την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019, οι εργαζόμενοι/ες της ΕΡΤ είχαν την ευκαιρία να προμηθευτούν τα χριστουγεννιάτικα δώρα για τους αγαπημένους τους και να στηρίξουν με αυτόν τον τρόπο το έργο του φορέα ΚΕΑ-ΑΜΕΑ και κατ' επέκταση το έργο των ατόμων με ειδικές ανάγκες που καταρτίζονται σε αυτόν. Οι χριστουγεννιάτικες κατασκευές είναι χειροποίητες από τους καταρτιζόμενους του Κ.Ε.Α./Α.Μ.Ε.Α και μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

Οι εργαζόμενοι/ες της ΕΡΤ αλλά και πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Επιτροπής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και του Κέντρου Επικοινωνίας και Ενημέρωσης Πολιτών της ΕΡΤ (τμήμα ΚΕΕΠ) που διοργάνωσαν σε συνεργασία με το Κέντρο Επαγγελματικής Αποκατάστασης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες (Κ.Ε.Α./Α.Μ.Ε.Α.) 2ήμερο Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, ώστε να στηριχθεί το έργο του φορέα μέσω της διάθεσης χειροποίητων κατασκευών των καταρτιζομένων του. Ενεργός ήταν η συμμετοχή των καταρτιζόμενων του Κ.Ε.Α./Α.Μ.Ε.Α. και τις δύο ημέρες του bazaar, τόσο με την χορωδία, όσο και με τα δρώμενα τα οποία πραγματοποιήθηκαν.

 

Στο Χριστουγεννιάτικο bazaar του ΚΕΑ-ΑΜΕΑ στην ΕΡΤ παρευρέθηκαν η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών, κα Λουκία Κεφαλογιάννη και ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών, κ. Βασίλης Γιαννακόπουλος.

Δείτε το θέμα στις ειδήσεις της ΕΡΤ1 εδώ: https://webtv.ert.gr/ert1/themata/christoygenniatiko-filanthropiko-bazaar-stin-ert-gia-tin-ypostirixi-toy-k-e-a-a-m-e-a/

και το σχετικό άρθρο εδώ

Ο φορέας ΚΕΑ-ΑΜΕΑ αναφέρθηκε στην πολύτιμη συνεργασία του με την ΕΡΤ και τη διάχυση του μηνύματος «είμαστε διαφορετικοί αλλά ίσοι» μέσω της Τηλεόρασης, του Ραδιοφώνου αλλά και των ιστοτόπων της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.


Εάν είστε κοινωνικός φορέας/ΜΚΟ και θέλετε να συνεργαστείτε με την Επιτροπή Κοινωνικής Ευθύνης και το τμήμα ΚΕΕΠ της ΕΡΤ, στείλτε email με το αίτημα/δράση/πρόταση συνεργασίας σας στο email: csr@ert.gr

Μοιράσου το άρθρο!