Για να μην εμποδίζεται κανείς… ”Ασκώ τα δικαιώματά μου…” και ”Προσφέρω”

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 19:00-20:00 στην εκπομπή του Πρώτου Προγράμματος «Ασκώ τα δικαιώματά μου, τηρώ τις υποχρεώσεις μου, στην Ευρώπη του αύριο», οι προσκεκλημένοι στις φωτογραφίες συζητούν με το δημοσιογράφο της εκπομπής για το πρότυπο πρόγραμμα σχετικά με τον προσωπικό βοηθό για ΑμεΑ, για τον αθλητισμό και την αναπηρία και για τις κοινωνικές διαστάσεις των εμποδίων που συνιστούν την έννοια της αναπηρίας. Επίσης, για τον Οδηγό υλοποίησης εκπαιδευτικών-επιμορφωτικών δράσεων «Η Ισότητα των Φύλων στην Εκπαίδευση Ενηλίκων».

Αυτά τα θέματα κοινωνικής ευθύνης μαζί με ένα θέμα για την ελληνική εξωτερική πολιτική μπορείτε να τα δείτε εδώ: https://press.ert.gr/deltia-typou/proto-programma-asko-ta-dikaiomata-moy-tiro-tis-ypochreoseis-moy-stin-eyropi-toy-ayrio-24-09-2021/ και φυσικά να ενημερωθείτε από τη Ραδιοφωνία της ΕΡΤ.

Ακόμη δίνεται η ευκαιρία στους ακροατές του Πρώτου Προγράμματος και της Φωνής της Ελλάδας να ακούσουν το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021, στις 15:00 την εκπομπή «Προσφέρω» για τη μη κερδοσκοπική οργάνωση «Γήπεδο Ζωής»  που προέκυψε για να βοηθήσει ώστε να δημιουργηθούν ευκαιρίες εξέλιξης για όλα τα παιδιά και τους νέους, ειδικά σε περιοχές με περιορισμένη πρόσβαση σε ευκαιρίες.

Μπορείτε να δείτε εδώ: https://press.ert.gr/radio/o-panagiotis-giannakis-milaei-sto-proto-programma-kai-stin-ekpompi-prosfero-gia-to-gipedo-zois-25-09-2021/ στοιχεία της εκπομπής και τις προσπάθειες του προσκεκλημένου που ηγείται του οργανισμού γύρω από το όραμά του σχετικά με τις νέες γενιές.

 

Μοιράσου το άρθρο!