Οι Έλενα Μπουζαλά, Λίλα Κουντουριώτη, Αριάννα Παπαγιάννη, Μάρα Ζαφειράτου και Χριστίνα Βραχάλη παίζουν για φιλανθρωπικό σκοπό

Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023, στις 20:15

Το «Switch», με την Ευγενία Σαμαρά, το πιο φιλικό και ταυτόχρονα το πιο γρήγορο και ανατρεπτικό παιχνίδι στην ελληνική τηλεόραση, μεταδίδεται καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 20:15, από την ΕΡΤ1.

Κάθε Παρασκευή, η Ευγενία υποδέχεται πέντε αγαπημένα πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό χώρο, και όχι μόνο, και όλοι μαζί διεκδικούν 1.000 ευρώ ανά επεισόδιο για έναν φιλανθρωπικό σκοπό.

Την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου το «Switch» είναι πραγματικά ξεχωριστό. Είναι μία υπέροχη γυναικεία υπόθεση σε ένα περιβάλλον  -δυστυχώς– παραδοσιακά ανδρικό. Η Ευγενία υποδέχεται πέντε υπέροχες, δυναμικές δημοσιογράφους των οποίων το αντικείμενο είναι ο αθλητισμός.

Ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις αλλά και όλα τα αθλήματα έχουν την τιμητική τους μέσα από την, ομολογουμένως, πιο όμορφη και πιο εκπλεπτισμένη ματιά της Έλενας Μπουζαλά, της Λίλας Κουντουριώτη, της Αριάννας Παπαγιάννητης Μάρας Ζαφειράτου και της Χριστίνας Βραχάλη.

Οι γυναίκες δημοσιογράφοι που αγαπάμε να ακούμε τις μεταδόσεις και τα σχόλια τους, θα δοκιμάσουν τις γνώσεις τους όχι για προσωπικό όφελος αλλά για να βοηθήσουν τον Σύλλογο Εθελοντικής Διακονίας Ασθενών, ο οποίος από το 2003 με εκπαιδευμένους εθελοντές στέκεται στο πλευρό όποιου συνανθρώπου έχει ανάγκη, βιώνει το έντονο συναίσθημα της μοναξιάς ή την τραυματική εμπειρία της κακοποίησης ή εγκατάλειψης.  Το ποσό που διεκδικούν είναι 4.000 ευρώ.

Είναι αρκετά δυνατές παίκτριες ώστε να απαντήσουν τις ερωτήσεις της Ευγενίας; Θα φανούν αντάξιες των «αθλητικών» τους επιδόσεων χαρίζοντας 4.000 ευρώ στον Σύλλογο Εθελοντικής Διακονίας Ασθενών;

Αυτά και ακόμη περισσότερα στο μόνο τηλεπαιχνίδι γνώσεων, στο οποίο τον πρώτο ρόλο έχει η παρέα.

 «Switch», ένα παιχνίδι γνώσεων, στο οποίο τον πρώτο ρόλο έχει η παρέα.

Παρουσίαση: Ευγενία Σαμαρά
Σκηνοθεσία: Δήμος Παυλόπουλος
Αρχισυνταξία: Νίκος Τιλκερίδης
Διεύθυνση παραγωγής: Ζωή Τσετσέλη
Executive production: Πάνος Ράλλης
Παραγωγή: Σοφία Παναγιωτάκη

Δείτε το τρέιλερ
Φωτογραφικό υλικό

 

 

 

Μοιράσου το άρθρο!