Οι ηθοποιοί Γιώργος Καραμίχος, Αλεξία Σαπρανίδου, Χρήστος Κοντογεώργης, Καλλιόπη Παναγιωτίδου και Δέσποινα Ρεμεδιάκη παίζουν για φιλανθρωπικό σκοπό

Το «Switch», με την Ευγενία Σαμαρά, το πιο φιλικό και ταυτόχρονα το πιο γρήγορο και ανατρεπτικό παιχνίδι στην ελληνική τηλεόραση, μεταδίδεται καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 20:15, από την ΕΡΤ1.

Κάθε Παρασκευή, η Ευγενία υποδέχεται πέντε αγαπημένα πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό χώρο, και όχι μόνο, και όλοι μαζί διεκδικούν 1.000 ευρώ ανά επεισόδιο για έναν φιλανθρωπικό σκοπό.

Σε αυτή την προσπάθεια, πέντε υπέροχοι ηθοποιοί από τη νέα σειρά του ERTFLIX «Έρημη χώρα», μια πολύ δυνατή οικογενειακή ιστορία με στοιχεία γουέστερν, έρχονται στην παρέα της Ευγενίας για να διεκδικήσουν τα πρώτα 1.000 από τις συνολικά 4.000 ευρώ, για να βοηθήσουν τον Σύλλογο Εθελοντικής Διακονίας Ασθενών. Ο Σύλλογος από το 2003, με εκπαιδευμένους εθελοντές, στέκεται στο πλευρό όποιου συνανθρώπου έχει ανάγκη, βιώνει το έντονο συναίσθημα της μοναξιάς ή την τραυματική εμπειρία της κακοποίησης ή εγκατάλειψης.

Ο Γιώργος Καραμίχος, η Αλεξία Σαπρανίδου, ο Χρήστος Κοντογεώργης, η Καλλιόπη Παναγιωτίδου και η Δέσποινα Ρεμεδιάκη δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για να πετύχουν τον σκοπό τους. Η Ευγενία, όπως πάντα, είναι σύμμαχός τους. Θα είναι, όμως, αυτό αρκετό για να τα καταφέρουν.

«Switch», ένα παιχνίδι γνώσεων, στο οποίο τον πρώτο ρόλο έχει η παρέα.

Παρουσίαση: Ευγενία Σαμαρά
Σκηνοθεσία: Δήμος Παυλόπουλος
Αρχισυνταξία: Νίκος Τιλκερίδης
Διεύθυνση παραγωγής: Ζωή Τσετσέλη
Executive production: Πάνος Ράλλης
Παραγωγή: Σοφία Παναγιωτάκη

Δείτε το trailer

Μοιράσου το άρθρο!