Οι Μαρία Χάνου, Τόλης Παπαδημητρίου, Μαριάννα Ροζάκη, Άλκης Μαγγόνας και Αλέξανδρος Πιεχόβιακ παίζουν για φιλανθρωπικό σκοπό!

Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου 2023, στις 20:15

Το «Switch», με την Ευγενία Σαμαρά, το πιο φιλικό και ταυτόχρονα το πιο γρήγορο και ανατρεπτικό παιχνίδι στην ελληνική τηλεόραση, μεταδίδεται καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 20:15, από την ΕΡΤ1.

Κάθε Παρασκευή, η Ευγενία υποδέχεται πέντε αγαπημένα πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό χώρο, και όχι μόνο, και όλοι μαζί διεκδικούν 1.000 ευρώ ανά επεισόδιο για έναν φιλανθρωπικό σκοπό.

Την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου 2023, στις 20:15, η Ευγενία Σαμαρά υποδέχεται τους Μαρία Χάνου, Τόλη Παπαδημητρίου, Μαριάννα Ροζάκη, Άλκη Μαγγόνα και Αλέξανδρο Πιεχόβιακ.

Οι αγαπημένοι ηθοποιοί θα δοκιμάσουν τις γνώσεις τους, για να βοηθήσουν τον Σύλλογο Εθελοντικής Διακονίας Ασθενών, ο οποίος από το 2003 με εκπαιδευμένους εθελοντές στέκεται στο πλευρό όποιου συνανθρώπου έχει ανάγκη, βιώνει το έντονο συναίσθημα της μοναξιάς ή την τραυματική εμπειρία της κακοποίησης ή εγκατάλειψης. Το ποσό που διεκδικούν είναι 3.000 ευρώ. Όμως, είναι αρκετά δυνατοί παίκτες, ώστε να απαντήσουν τις ερωτήσεις της Ευγενίας; Όταν η Μαρία Χάνου βρεθεί στον τελικό, στα 60 δευτερόλεπτα που θα της δώσει η Ευγενία, θα καταφέρει να κρατήσει την ψυχραιμία της και να απαντήσει σωστά στις ερωτήσεις;
 «Switch», ένα παιχνίδι γνώσεων, στο οποίο τον πρώτο ρόλο έχει η παρέα.

Παρουσίαση: Ευγενία Σαμαρά
Σκηνοθεσία: Δήμος Παυλόπουλος
Αρχισυνταξία: Νίκος Τιλκερίδης
Διεύθυνση παραγωγής: Ζωή Τσετσέλη
Executive production: Πάνος Ράλλης
Παραγωγή: Σοφία Παναγιωτάκη

Δείτε το τρέιλερ

 

Μοιράσου το άρθρο!