Συμμετοχή της ΕΡΤ στο συνέδριο Εταιρικής Υπευθυνότητας 2019

Για 6η συνεχή χρονιά, το Marketing Week συγκέντρωσε τις καλύτερες πρακτικές Εταιρικής Υπευθυνότητας της ελληνικής αγοράς και συνέθεσε ένα πανόραμα κοινωνικής προσφοράς.
Στη σκηνή του Αμφιθεάτρου Maroussi Plaza βρέθηκαν στελέχη από 36 εταιρείες και οργανισμούς και μοιράστηκαν με το κοινό τους τρόπους με τους οποίους έμπρακτα έδειξαν πως νοιάζονται, μέσω των δράσεων ΕΚΕ που πραγματοποίησαν κατά το τελευταίο 12μηνο.

Η υπεύθυνη Κοινωνικής Ευθύνης της ΕΡΤ, Ζωή Παχούντη, προϊσταμένη του τμήματος ΚΕΕΠ, συμμετείχε στο συνέδριο του Marketing Week την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019 εκπροσωπώντας την ΕΡΤ και παρουσίασε τις δράσεις Κοινωνικής Υπευθυνότητας της ΕΡΤ για το 2018.

"Με τίτλο και κεντρικό μήνυμα "Η ΕΡΤ για την Κοινωνία", αναφερθήκαμε στην Δημόσια Αξία που παράγει η ΕΡΤ και στη συνέχεια παρουσιάσαμε περιληπτικά μερικές από τις πιο σημαντικές δράσεις ΕΚΕ της ΕΡΤ και της ΕΡΤ3, καθώς είχαμε στη διάθεσή μας -όπως όλοι οι ομιλητές- μόνο 8 λεπτά για την παρουσίαση. Μπορείτε πλέον να βρίσκετε όλες τις δράσεις ΕΚΕ της ΕΡΤ στην νέα μας ιστοσελίδα: csr.ert.gr.

Με σύνθημα «ΣυμμΕΡΤέχω», η ΕΡΤ σας προσκαλεί να πλαισιώνετε τις δράσεις της, ώστε να συνδιαμορφώνουμε τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση και να έχουμε την ΕΡΤ που μας αξίζει!"

Δείτε την παρουσίαση:

Μοιράσου το άρθρο!