Συλλέγουμε Βιβλία για Καλό Σκοπό!

Συλλέγουμε Βιβλία για Καλό Σκοπό!

Η ΕΡΤ καλεί τους εργαζόμενους/ες της και τους πολίτες να συνεισφέρουν στη δράση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για τη συγκέντρωση και αποστολή βιβλίων στον ακριτικό Δήμο Κουφονησίων, καθώς και στο 3ο Νηπιαγωγείο Μοσχάτου προς κάλυψη των αναγκών των δανειστικών βιβλιοθηκών τους.

Μέχρι και την Παρασκευή 20 Μαρτίου στις 12.00

#ΣυμμΕΡΤέχουμε συλλέγοντας βιβλία στην κεντρική είσοδο της ΕΡΤ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο email: csr@ert.gr

 

Η δράση πραγματοποιείται κατόπιν σχετικού αιτήματος του Ιδρύματος Λίλιαν Βουδούρη προς το Κέντρο Επικοινωνίας & Ενημέρωσης Πολιτών (Τμήμα ΚΕΕΠ) της ΕΡΤ για συγκέντρωση βιβλίων και εκπαιδευτικού υλικού, για ενήλικες και παιδιά.

Βασική αποστολή του Ιδρύματος είναι η πολύπλευρη ενίσχυση φορέων και ατόμων στο πλαίσιο μέριμνας αδύνατων κοινωνικών ομάδων, καθώς και η υποστήριξη της επιστημονικής έρευνας και της εν γένει εκπαιδευτικής διαδικασίας.

____________________________

Η συλλογή βιβλίων αναβάλλεται λόγω των εκτάκτων μέτρων για την αντιμετώπιση της διασποράς του κορονοϊού.

 

Ευχαριστούμε τον Δήμο Αγίας Παρασκευής που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της ΕΡΤ και παρέδωσε βιβλία για τη δράση στην αρχή της εβδομάδας.

Η κα Δάβαρη Ελένη, Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αγίας Παρασκευής με το προσωπικό του Κινητού Πράσινου Σημείου, παραδίδουν  στην κα Παχούντη Ζωή, Προισταμένη ΕΚΕ της ΕΡΤ , τα βιβλία που συνέλεξαν για τη δράση (10/3/2020).

 

Μοιράσου το άρθρο!