Βραβείο Καλύτερης Εταιρικής Καμπάνιας για το ΕΡΤNEWS

 

Το βραβείο Καλύτερης Εταιρικής Καμπάνιας για το ΕΡΤNEWS έλαβε η διαφημιστική εταιρεία SUNNY SIDE UP, στη φετινή τελετή απονομής των Ermis Αwards 2023.

Πρόκειται για μια καμπάνια συνολικής προβολής του ενημερωτικού καναλιού της ΕΡΤ, το οποίο είναι σε 24ωρη ροή, επτά ημέρες την εβδομάδα, με ειδήσεις από την Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο, και τη σφραγίδα αξιοπιστίας της δημόσιας τηλεόρασης.

Με κεντρικό μήνυμα «Βάζει την ενημέρωση στη θέση της» σε τηλεόραση, ραδιόφωνο, cinema, outdoor και digital, το ΕΡΤNEWS ενημερώνει το τηλεοπτικό κοινό έγκυρα και έγκαιρα, με πέντε αναλυτικά δελτία ειδήσεων, στις 09:00, στις 12:00, στις 18:00, στις 21:00 και στις 24:00, ενώ σύντομα δελτία ειδήσεων, με όλες τις εξελίξεις, μεταδίδονται κάθε ώρα ολόκληρο το 24ωρο.

Το ΕΡΤNEWS, το οποίο αποκτά όλο και μεγαλύτερη απήχηση, μεταδίδει επίσης σε καθημερινή βάση τρία δελτία ειδήσεων στη νοηματική, όπως και ενημερωτικές εκπομπέςένθετα για την παιδεία, για τον πολιτισμό, για την προσβασιμότητα, για την υγεία, για την ύπαιθρο, αλλά και ειδήσεις απ’ όλη την ελληνική επικράτεια.

Η καμπάνια ξεκίνησε έχοντας ως στόχο να αναδείξει την κεντρική φιλοσοφία του καναλιού με το μήνυμα «Επιτέλους, ένα κανάλι μόνο για ενημέρωση», ενώ παράλληλα επικεντρώθηκε στα κυριότερα χαρακτηριστικά του ΕΡΤNEWS, με επτά animated short tv spots.

 

 

Μοιράσου το άρθρο!